Følg Snobberiet

Kurv

Jeg har altid været en kreativ sjæl med skabertrang. I 2021 startede jeg med at lave papir skulpture i ståltråd og papir. Min indre kreativitet fik frit løb, og jeg døbte mine papir-damer ”Snobber”.

Materialet satte dog sine begrænsninger for min kreativitet. En aften i April 2022 fik jeg en idé, jeg måtte selvfølgelig forsøge at omdanne mine papir-snobber til keramik-snobber. Bøger og hjemmesider om keramikkens ædle kunst blev studeret nøje.

Jeg lavede et lille hoved i ståltråd og papir, ud fra dette hoved lavede jeg en gipsform. Mit mål var at bringe strukturen fra ståltråden og papiret over i leret, det lykkedes. Dagen efter var hovedet på min første keramik-snob født. Jeg gik i gang med at modellere ansigtet og igen dukkede der dette ”snobbede” og selvhøjtidelige udtryk frem.
Jeg forelskede mig straks i leret og alle dens muligheder. Mulighederne for at arbejde med former og udtryk, som jeg ikke fandt muligt med papiret.

De høje Snobber blev startskuddet til en lang række Snobber i forskellige udformninger. Store, små, høje og lave.
For mig hænger kunst og humor uløseligt sammen. Kombinationen af humor og et unikt udtryk, der giver beskueren anledning til at stoppe op, trække på smilebåndet, undres eller forundres, er for mig vellykket kunst.
Denne filosofi har jeg med mig i alt hvad jeg laver, og alle mine værker udspringer herfra.

At jeg i dag, blot 4 mdr efter min første keramik-Snob så dagens lys, er gået fuld tid ind i min virksomhed ”Snobberiet”, er jeg utrolig stolt af.                    Jeg er dybt taknemmelig over at dette overhovedet er blevet muligt.

Alle værkerne er lavet af mig og alle er unikke. Tid er en mangelvarer, den keramiske proces er lang og farefuld fra den uforarbejdet klump ler, til den færdig Keramik-Snob.

Har du lyst til at følge med i tilblivelsen af Snobberne, så følg med på min Instagramprofil @Snobberiet.

 

Med venlig hilsen

Louise Møldrup

Snobberiet bruger cookies. For at fortsætte, skal du acceptere brugen af cookies.  Læs mere